Jij bent verdomme geweldig! | de Reis van de Held

Jij bent verdomme geweldig!

Ja, ik heb het tegen jou! Jij bent een geweldig persoon! Jij bent uniek en er is niemand zoals jij! Er is nog nooit iemand zoals jij geweest en die zal er ook niet komen! Jij bent hier met een reden en diep van binnen weet je dat!

Toch twijfel je aan jouw rol in het leven en stel je jezelf de vraag of jij wel de juiste persoon bent om een groots en legendarisch verhaal te hebben. Om iets bijzonders te zijn. Om iets te geven waar de wereld op zit te wachten – om een Held te zijn. En toch heb je ergens een gevoel van binnen dat jij nog een rol van betekenis hebt te spelen. Dat jij nog iets bijzonders te doen hebt. Dat jij nog iets te geven hebt waar je ontzettend goed in bent en waarmee je anderen een lach op hun gezicht kan toveren.  Jij bezit namelijk een magisch ingrediënt waarmee je gelukservaringen kunt creëren!

 

drummer
You are here for a reason. You know that, right? – Whiplash

 

Alleen al het feit dat dit waar is, raakt jou, want je wilt niks liever dan de wereld laten zien wie jij werkelijk bent en welk inspirerend verhaal jij te vertellen hebt. Een verhaal dat nu nog ongeschreven is maar wacht om verteld te worden. Er is echter nog één belangrijke stap die je moet zetten voordat jouw magische Reis kan beginnen. En dat is geloven! Ik heb het niet over geloven in God maar geloven in jezelf! Want als jij jezelf toestaat om te geloven dat jij het waard bent om bijzondere dingen te doen dan heb je de eerste stap al gezet.

Luister niet naar de neezeggers of de mensen in jouw omgeving die er niet in geloven. Luister niet naar de mensen die vertellen dat je ‘normaal’ moet doen. Zij geloven namelijk zelf niet dat ze in staat zijn om grootse dingen te doen en zijn geen goed voorbeeld voor jou. Welk bijzonder verhaal hebben zij te vertellen? Welke grootse prestatie hebben zij verricht? Zij laten zich leiden door het alledaagse leven en zijn bang om te falen! Zij zijn geen Helden maar slechts toeschouwers in de arena van het leven. Jouw plaats is niet tussen de toeschouwers maar in de arena. Jij bent bereid om te vechten voor iets dat veel belangrijker is. Een diepliggend verlangen om een rol van betekenis te spelen in een legendarisch verhaal. Jouw verhaal!

 

Whiplash-5547.cr2
‘I’d rather die drunk, broke at 34 and have people at a dinner table talk about me than live to be rich and sober at 90 and nobody remembered who I was.’ – Whiplash

 

Het goede nieuws is dat je dit niet alleen hoeft te doen. Zodra je besluit om aan jouw Reis van de Held verhaal te beginnen kom je nieuwe mensen tegen. Zij spelen een rol van betekenis in je nieuwe verhaal want zij geloven in jou. Zij zien grootsheid in jou die jij zelf nog niet ziet en daarom heb je hen nodig. Hun verhaal zal jou inspireren om je eigen legende te creëren. Omring je met mensen die in jou geloven en die het beste uit jou omhoog kunnen halen. Vind je coach/mentor en ervaar wat zij voor jou kunnen betekenen. Ik beloof je een ongekende ervaring die je leven zal veranderen!

JK
‘I tried. I actually fucking tried. And that’s more than most people ever do’ –  Whiplash

 

Ik heb een vraag voor je: Op welk gebied zou jij groots willen zijn en hoe zou jouw leven eruit zien als je dat voor elkaar krijgt?

Opt In Image