Yo dude, feeling lazy? | de Reis van de Held

Yo dude, feeling lazy?

Ken je dat gevoel als je geen inspiratie hebt? Je wilt heel graag iets moois creëren maar er komt niks uit je handen (of je hoofd). Je gaat vervolgens op zoek naar inspiratie en je komt het ene naar het andere succesverhaal tegen. Het lijkt wel of iedereen vol zit met inspiratie, behalve jij! En eigenlijk begin je je nu een beetje zorgen te maken want ook op Facebook zie je alleen maar mooie dingen voorbij komen. Twijfel en onzekerheid beginnen toe te slaan en je voelt je een beetje nutteloos. Daarbij is het ook nog warm en zonnig weer en het liefste wil je verkassen en even alles vergeten. En om het feest compleet te maken voel je je nu ook nog schuldig en lui. Dit is in ieder geval hoe ik me voelde….

 

 

Opt In Image