Heb je ook wel eens van die dagen…? | de Reis van de Held

Heb je ook wel eens van die dagen…?

Wat is jouw magische verhaal?
June 18, 2015
Afscheid nemen doet pijn…
July 3, 2015
Alle artikelen tonen

Heb je ook wel eens van die dagen…?

Heb je ook wel eens van die dagen die niet leuk beginnen en waarbij dingen niet lekker lopen? Het begint al als je wakker wordt en je bent niet helemaal jezelf. Je voelt je een beetje kregelig en je hoopt dat de rest van de dag beter gaat worden. Maar, zoals een gezegde luidt: It gets a whole lot worse before it gets any better. Af en toe heb je een cyclus van 24 uur waarin veel dingen gebeuren die op het eerste gezicht niet bijdragen aan je gevoel van geluk. Het goede nieuws is echter dat dat je er vaak op terug kunt kijken als een mooie, leerzame en uitdagende dag. Dat is tenminste mijn verhaal deze week.

Opt In Image