“I’m looking for someone to share in an adventure…” | de Reis van de Held

“I’m looking for someone to share in an adventure…”

Afscheid nemen doet pijn…
July 3, 2015
Wil je meer avontuur en betekenis in je leven?
July 17, 2015
Alle artikelen tonen

“I’m looking for someone to share in an adventure…”

Soms kom je in contact met hele bijzondere mensen die een belangrijke rol in je leven gaan spelen. En vaak komt zo’n contact tot stand omdat je luistert naar je gevoel en wat minder naar je verstand. Ze zeggen wel eens dat tegenovergestelden elkaar aantrekken. Dat is leuk maar tegenovergesteld in wat? En ik hoor ook wel eens mensen zeggen ‘soort zoekt soort’. Maar hoe vind je de mensen die bij jou horen? Hoe vind je jouw ‘stam’? Is dat je familie, zijn dat je vrienden of is er nog een diepere laag? Een laag die niks te maken heeft met de regels van familie en vriendschap. Vaak neigen we ernaar om iets een label te geven, een betekenis aan het woord ‘familie’ of ‘vrienden’. Maar welk label wil je plakken op de mensen die je tegenkomt in je leven die je enorm raken en inspireren met hun verhaal? Mensen waarmee je in een hele korte tijd een bijzondere band opbouwt omdat je samen een diepere laag aanboort. Een laag die ontstaat als je je open en kwetsbaar durft op te stellen. Als je buiten je comfort zone wilt gaan en jezelf echt durft te laten zien.

Sinds ik De Reis van de Held heb ontdekt en ernaar ben gaan leven heb ik al veel bijzondere en mooie mensen mogen ontmoeten. En één van deze mensen is Jana. Zij speelt inmiddels een belangrijke rol in mijn leven en samen zijn we aan een project begonnen. Een project waarbij ik Jana help om met haar bijzondere gave en passie haar geld te laten verdienen. Ik ben op zoek naar ondernemende en creatieve mensen die ook met hun passie hun geld (willen) verdienen. Misschien ben jij wel één van die mensen. Dit is mijn oproep aan jou om deel te nemen aan een bijzonder avontuur…

david bowie

 

Opt In Image