Waarom ik een ‘pussy’ ben, mijlpalen in je leven en naakt zwemmen. | de Reis van de Held

Waarom ik een ‘pussy’ ben, mijlpalen in je leven en naakt zwemmen.

Waarom het een goed idee is om naar een gay bar te gaan.
August 17, 2015
De confrontatie met angst…
August 28, 2015
Alle artikelen tonen

Waarom ik een ‘pussy’ ben, mijlpalen in je leven en naakt zwemmen.

Op de één of andere manier heb ik de discipline opgebouwd om doordeweeks elke dag naar de sportschool te gaan. Maar op zaterdagochtend ga ik altijd buiten rennen. Ik heb het langzaam opgebouwd naar een uur maar de laatste paar maanden gooi ik er een beetje met de pet naar. Het is dus tijd om daar iets aan te doen.

Ik vind rennen wel aardig maar het is voor mij niet verslavend, helaas geen ‘runners high’ voor mij. Ik doe het om m’n conditie op peil te houden en m’n hoofd leeg te maken. Om eerlijk te zijn krijg ik best wel semi goede ideeën terwijl ik aan het rennen ben. Maar het hoogtepunt voor mij is toch wel als ik thuis kom en daarna meteen het zwembad in kan springen.

Deze week heb ik het filmpje gemaakt na het rennen en na mijn verlossende duik in het zwembad.

 

 

Opt In Image