De confrontatie met angst… | de Reis van de Held

De confrontatie met angst…

We hebben allemaal onze angsten. Angst om een bepaalde keuze te maken. Angst om onze gevoelens te uiten. Angst om op een podium te staan en ons kwetsbaar op te stellen. Eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer: angst om te laten zien wie we werkelijk zijn. En laat die kant nou net onze mooiste kant zijn. En diep van binnen weten we dat ook want we zien het overal om ons heen: mensen die moedige dingen doen en ons inspireren met hun daden. Op TV zien we meer dan ooit programma’s voorbij komen waarbij we massaal traantjes wegpinken.

Allemaal verhalen die onze harten raken en ons diep van binnen beroeren. Maar zo’n verhaal schuilt in ons allemaal, wachtend om verteld te worden. Eerst door onszelf, tegen onszelf, daarna aan anderen.  Want er is maar één verhaal dat het belangrijkste verhaal is en dat is het verhaal dat jij tegen jezelf verteld, over jezelf. Over angst. Want angst is datgene dat jou in de weg staat om een legendarisch verhaal te vertellen over wie jij bent.

 

confront fearconfron fear challengeconfron fear wall

Opt In Image