“With every great love comes a great story” | de Reis van de Held

“With every great love comes a great story”

De confrontatie met angst…
August 28, 2015
Waarom heb je een ‘partner in crime’ nodig?
September 18, 2015
Alle artikelen tonen

“With every great love comes a great story”

Deze quote komt uit de film ‘The Notebook’. Als je de film gezien hebt dan zal je waarschijnlijk – net zoals ik – de nodige traantjes weggepinkt hebben. Vandaag – 9 september – is voor mij een hele bijzondere dag want dit is onze trouwdag. Ik ben vandaag 21 jaar getrouwd met de meest geweldige vrouw die ik ken. Een mooi moment om daar even bij stil te staan want een lange en gelukkig relatie is voor mij het meest belangrijke dat er is. Dit is waar ik alles voor doe, dit is mijn drijfveer. Een mooi leven creëren met z’n tweeën en vooral samen genieten, veel genieten!

Toen ik jonger was had ik nooit gedacht dan mijn leven er zo uit zou zien als het nu is. Ik beschouw mezelf als een gelukkig man met Lies aan mijn zijde. Ze maakt mij krachtiger en ze inspireert me om het beste in mij omhoog te halen. De afgelopen 21 jaar was een geweldige Reis en ik hoop dat hij nog lang voort zal duren.

notebook quote 1 marcel en lies 2marcel en lies 1 notebook quote 2

Opt In Image