Waarom heb je een ‘partner in crime’ nodig? | de Reis van de Held

Waarom heb je een ‘partner in crime’ nodig?

“With every great love comes a great story”
September 9, 2015
Vandaag begint jouw magische Reis…
September 25, 2015
Alle artikelen tonen

Waarom heb je een ‘partner in crime’ nodig?

Heb je ook wel eens het gevoel dat je er alleen voor staat? Niet dat je alleen bent want je wordt omringt door je partner, familie en vrienden maar meer het gevoel dat je niet helemaal begrepen wordt in datgene wat je hier komt doen. Mensen luisteren wel naar je verhaal en vinden het misschien zelfs wel leuk maar vaak kunnen ze er verder niet zoveel mee. En eigenlijk is dat ook wel okay want jij hebt jouw pad te bewandelen en laten we eerlijk zijn: it’s the path less travelled. Diep van binnen is het eigenlijk best wel avontuurlijk om ‘een beetje anders’ te zijn en iets te creëren waar je diep in gelooft. Vaak betekent dit dat je een groot gedeelte van je Reis alleen moet afleggen en dat is prima want je hebt de keuze al lang gemaakt om voor datgene te gaan waar JIJ in gelooft. Jouw eigen Reis van de Held verhaal.

Maar soms is het fijn om mensen van je eigen ‘stam’ te ontmoeten. Mensen die jou helemaal begrijpen en hetzelfde gevoel ervaren. Die min of meer dezelfde missie hebben. Deze mensen ga je tegenkomen op je Reis maar er is een ‘catch’. In eerste instantie lijkt het er namelijk op dat ze eigenlijk niet bij je passen. Dat kan om verschillende redenen zijn: sociale of financiële status, leeftijd, uiterlijk, beroep of andere oppervlakkige eigenschappen. Maar er gebeurt iets interessants als je ervoor gekozen hebt om datgene te gaan doen wat jij moet doen. Je gaat nieuwe mensen op je pad ontmoeten die jou verder helpen in jouw verhaal als je maar durft te luisteren naar je gevoel. In het begin kan dat best lastig zijn want er ontstaat een soort conflict tussen je verstand en je gevoel. Als dat gebeurt, vertrouw dan op je gevoel en maak tijd vrij om die persoon te leren kennen. Spreek met hem/haar af en ‘have an open  mind’. Ik beloof je wonderbaarlijke ontmoetingen en magische momenten. Enjoy your Journey!

the-hobbit-an-unexpected-journey43

 

Opt In Image