Wat heeft zingen op de WC te maken met geld? | de Reis van de Held

Wat heeft zingen op de WC te maken met geld?

Wat is jouw helden verhaal?
November 14, 2015
Kun je liefde geven aan iemand waar je niet van houdt?
December 4, 2015
Alle artikelen tonen

Wat heeft zingen op de WC te maken met geld?

Hoe kom ik van zingen op de WC naar praten over geld? Geloof me, daar is een verklaring voor! Ik werd deze week een paar keer uitgenodigd – of liever gezegd uitgedaagd – om een kort filmpje te maken van mezelf. Eén van die mensen was Jerry Tieben met zijn geweldige initiatief Shut Up And Talk en de andere was Nathalie ’t Jong met haar nieuwe concept Plee-Time. In beide gevallen was het de bedoeling om in een minuut iets over jezelf te vertellen en een diepgaande ‘boodschap’ achter te laten. Tja…..de diepgang was in beide gevallen ver te zoeken maar het was wel leuk om te doen. Bij Plee-Time is het de bedoeling dat je jezelf filmt terwijl je op de WC zit (nee, niet terwijl je ‘bezig’ bent) en iets verteld met diepgang. Omdat iedereen al aan het vertellen was besloot ik om een liedje te zingen. Althans een poging te wagen. Voor de liefhebber: je kunt het filmpje zien op Facebook onder Plee-Time.

En omdat ik toch al bezig was met de camera besloot ik om mijn wekelijkse verhaaltje weer eens in de vorm van een filmpje te doen. Maar toen ik begon met filmen wist ik eerlijk gezegd niet waar ik het over zou hebben. Maar er is één ding waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben en dat is met geld. Niet perse mijn geld maar geld in de vorm van een obstakel. Een obstakel  dat er voor zorgt dat je niet het leven van je dromen kunt creëren. And that sucks! Nou moet je weten dat geld en alles wat daar mee te maken heeft een talent van mij is. Ik werk al 20 jaar in de financiële wereld en om heel eerlijk te zijn was ik daar wel een beetje klaar mee. Tenminste dat dacht ik. Een tijdje geleden ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mijn talent en mijn passie kan combineren om daarmee mensen te helpen het leven van hun dromen te creëren. Alleen in een andere rol dan ik gewend was. En nu ik mijn missie omarmt heb, voel ik dat het klopt met wie ik ben. Met wie ik wil zijn. Met wat ik wil doen. En dat is jou helpen om een Held te zijn in jouw verhaal! En om een Held te zijn ga ik je helpen om een belangrijk obstakel uit de weg te halen. Het obstakel geld. Ik ga jou helpen om een Held in Geld te zijn. En daar gaat het filmpje van deze week over….

 

Opt In Image