The King is outside your comfortzone. | de Reis van de Held

The King is outside your comfortzone.

Ik heb al vaker geschreven over ‘the magic is outside your comfortzone’. Maar wat is die comfortzone nou precies? En hoe voelt die magic aan? Deze week had ik een idee om andere dit te laten ervaren. Want er over schrijven is één ding maar het daadwerkelijk ervaren is ‘the real deal’. Daar kan niks tegen op. Ik had een kleine ’oefening’ bedacht die ik eerst zelf voordeed op Facebook en vervolgens heb ik andere helden en heldinnen uitgenodigd – misschien zelfs uitgedaagd – om uit hun comfortzone te komen en mijn voorbeeld te volgen.

En geloof me, voor mij was dit ook way, way out of my comfortzone. Maar de beloning is groots. Het gevoel nadat je het gedaan hebt is magisch. Je voelt je de koning te rijk.

En mijn oproep tot avontuur werd beloond. En hoe! Om zoveel dappere helden en heldinnen uit hun comfortzone te zien stappen en in het licht te gaan staan was hartverwarmend! Dank jullie wel! Ik heb regelmatig een traantje moeten wegpinken bij het zien en horen van al dat moois.

Als je dit leest en je zit niet op Facebook dan heb je het waarschijnlijk niet meegekregen. Maar ik wil het toch even met je delen. Hieronder is mijn oproep en het filmpje dat ik gemaakt.

Enjoy!

marcel-signature

Wij ondernemers weten hoe het is om elke dag weer in de loopgraven te zijn. Op zoek naar de verborgen schat die diep in ons begraven ligt. En als we hem gevonden hebben dan zijn we er nog niet. Want eigenlijk willen we deze schat delen met onze omgeving om ze te laten zien dat hij echt bestaat. En om dat te doen moeten we uit onze comfortzone komen en in de arena van kwetsbaarheid springen. Want daar komt deze schat het beste tot zijn recht.

En het is niet altijd even makkelijk om deze arena te betreden want je loopt het risico om niet begrepen te worden. Om uitgelachen te worden. Om gekwetst te worden.

We are the crazy ones and sometimes we have to do crazy shit! It’s who we are! Dan komen we uit onze comfortzone en zeggen we ‘fuck it’! Dan laten we de held en heldin in ons los en doen we de dingen waar we blij van worden.

Ik nodig jou uit om de held en heldin in jou los te laten. Zet je favoriete liedje op, zet je camera aan en let yourself go! Laat zien dat jij een held bent en deel jouw filmpje hieronder. Ik weet het, het is een beetje eng. Maar dat geeft niet, ik ben bij je. Pak mijn hand vast en dan springen we samen in de arena van kwetsbaarheid….

The halls of darkness have doors that open.
It’s never late to see the light.

 

 

Opt In Image