Bij wie kan jij terecht voor advies over geldzaken? | de Reis van de Held

Bij wie kan jij terecht voor advies over geldzaken?

The King is outside your comfortzone.
December 11, 2015
Het leven is als een kaartspel…
December 24, 2015
Alle artikelen tonen

Bij wie kan jij terecht voor advies over geldzaken?

Het verhaal over geld is één van de meest belangrijke verhalen over de mensheid. Geld speelt een ontzettend belangrijke rol in ons leven. Geld biedt de mogelijkheid om het leven te creëren zoals jij dat wilt. Geld biedt vrijheid.

Maar tegelijkertijd kan geld ook de bron zijn van een hele hoop ellende. De partijen die het dichtst bij geld staan (banken, verzekeraars, pensioenfondsen, financieel adviseurs) willen ons een verhaal vertellen dat zij weten wat goed voor ons is. Zij vertellen ons een verhaal dat geld ingewikkeld is en dat wij hun hulp nodig hebben. Zonder hun hulp zijn we verloren en veroordeeld tot de bedelstaf. En wij geloofden hun verhaal. Ze wisten ons ervan te overtuigen dat geld saai en ingewikkeld was en braaf volgden wij hun adviezen op. We weten allemaal hoe dat afgelopen is.

We kennen allemaal de verhalen om ons heen van mensen die een hypotheek hadden bij de DSB bank of een andere geldverstrekker waarbij de adviseur alleen maar uit was op eigen gewin. Er zijn 7.000.000 woekerpolissen verkocht in Nederland waarvan een groot deel nog steeds niet zijn aangepast.

We zijn in een tijd terecht gekomen waar we niemand meer vertrouwen die ons advies wil geven over geld. Maar tegelijkertijd is de behoefte aan echte hulp groter dan ooit. Maar ik geloof dat er behoefte is aan een nieuw verhaal over geld. Een nieuw verhaal waarin jij de verantwoording neemt over je eigen geldzaken. Een nieuw verhaal waarin jij de held in geld bent.
Light Saber

Want het verhaal dat jij tegen jezelf verteld over geld is ontzettend belangrijk. Als jij blijft geloven dat geld ingewikkeld en saai is dan zal dat zo blijven. Maar als jij open staat voor de mogelijkheid om anders naar geld te kijken dan kunnen er dingen veranderen in je leven. Want wie voor een dubbeltje geboren is kan wel degelijk een kwartje worden. En als jij werkelijk geloofd dat geld niet gelukkig maakt dan komt die gedachte ook tot leven en zal het geld niet jouw kant op komen.

So, here’s the deal…. Luister niet naar de negatieve verhalen van andere mensen over geld. In plaats daarvan ga je kijken wat JIJ wilt! Wat wil JIJ met jouw leven doen en welke ingrediënten zijn daarbij belangrijk? Heb je voor die ingrediënten geld nodig? Mooi, want daar kan ik je mee helpen.

Ik werk al ruim 20 jaar in de financiële wereld waarvan de laatste 8 jaar als zelfstandig ondernemer. Zowel privé als zakelijk kan ik eerlijk zeggen dat ik veel kennis heb over geldzaken. Ook in de tijden dat ik heel weinig geld verdiende kon ik daar toch goed mee omgaan. Ik kwam eigenlijk nooit iets tekort.

Niet alleen heb ik veel verstand van de ‘technische’ kant van geld maar ook de praktische toepasbaarheid van geld in het dagelijkse leven heeft weinig geheimen meer voor mij. En sinds kort heb ik heel veel kennis opgedaan over de energetische en spirituele kant van geld. Waarde creëren in jezelf, geld aantrekken en dat soort zaken. Zeer interessant maar daar ga ik het nu niet met je over hebben.

Wat ik je wel wil aanbieden zijn 16 gratis tips waarmee je gegarandeerd geld gaat besparen. Ik heb ze allemaal toegepast – sommige pas ik nog steeds toe – en ze werken allemaal. Dus wil je geld overhouden dan is dit misschien iets voor jou. Je kunt je aanmelden op deze website. De tips komen dan vanaf 8 januari jouw kant op. Dus leef je lekker uit in deze gezellige edoch dure decembermaand en dan zie ik je graag in het nieuwe jaar als de inhoud van je spaarvarken de bodem heeft bereikt.

Piggy 2

Ik wens je hele fijne feestdagen en voor 2016 wens ik je veel wijsheid en moed om de dingen te doen die jouw leven echt de moeite waard maken!

Much love,

signature_marcel

Opt In Image