“Lef en moed zijn waardevoller dan geld” | de Reis van de Held

“Lef en moed zijn waardevoller dan geld”

Ik sta op dit moment op een soort kruising in mijn leven. Ga ik voor het comfortabele en veilige leven dat ik altijd heb gekend of ga ik voor datgene wat ik het allerliefste wil doen? Als je mijn verhalen een beetje hebt gevolgd dan weet je ongetwijfeld wat het antwoord is. Maar het antwoord weten en keuzes maken die een aantal zaken in gang zet – en waarbij ik ook schepen achter me verbrandt – is toch wel spannend! En dat is eigenlijk precies waar het om gaat: het maken van dat soort keuzes!

Mijn passie is verhalen vertellen en ik besloten om daar helemaal voor te gaan. Ik heb een nieuwe lezing gemaakt met de titel: “De Reis van de Ondernemer – 20 tips om jouw Reis legendarisch te maken”. Ik heb de afgelopen jaren zoveel meegemaakt op mijn zoektocht naar de ‘verborgen schat in jezelf’ dat ik heel wat verhalen te vertellen heb. Ik heb dieptepunten én hoogtepunten meegemaakt. Ik heb  gelachen en gehuild. Ik heb inspirerende mensen ontmoet die heel belangrijk voor mij zijn geworden en ik heb dingen gedaan waarvan ik niet dacht dat ik ze ooit zou doen. En mijn  Reis is nog lang niet voorbij maar het wordt tijd om datgene te gaan doen waar mijn hart ligt: op het podium staan en verhalen vertellen!

Vanochtend zag ik een video van Michael Pilarczyk over de taxirit van je leven en hij eindigde met de woorden “Lef en moed zijn waardevoller dan geld”. En dat inspireerde mij om onderstaande filmpje te maken.

Dus het is mijn missie om mijn verhalen en tips te delen met iedereen die ze maar wil horen. Op 25 mei is mijn eerste lezing en ik ben op zoek naar andere plaatsen om mijn verhaal te komen vertellen. Netwerkbijeenkomsten, businessclubs, ondernemersverenigingen, spirituele groepen, sektes, breiclubs you name it. Misschien ben jij wel lid van zo’n groep of ken je iemand in je naaste omgeving. Ik kom graag met jou in contact en dan vertel ik je graag wat meer over mijn lezing. Ik beloof je dat het geen standaard verhaal zal worden maar dat ik stof tot nadenken kom brengen…

much love,
signature_marcel