Ayahuasca – De Reis van je leven (deel 2) en hoe ik ‘overvallen’ werd door een groep kinderen… | de Reis van de Held

Ayahuasca – De Reis van je leven (deel 2) en hoe ik ‘overvallen’ werd door een groep kinderen…

“Lef en moed zijn waardevoller dan geld”
May 12, 2016
Ben jij een Golddigger?
June 21, 2016
Alle artikelen tonen

Ayahuasca – De Reis van je leven (deel 2) en hoe ik ‘overvallen’ werd door een groep kinderen…

Afgelopen weekend mocht ik voor de 2e keer deelnemen aan een Ayahuasca ceremonie. Ik heb er al eerder een verhaal over geschreven en het blijft een onvergetelijke ervaring.

In onderstaand filmpje vertel ik je er wat meer over. De laatste tijd ben ik weer wat meer filmpjes aan het maken over de obstakels die ik tegenkom als ondernemer en hoe ik daar mee om ga. Ik vind het leuk om buiten te filmen en af en toe gebeuren er wat onverwachte dingen. Zo werd ik deze keer ‘overvallen’ door een groep kinderen. En wat er toen gebeurde zie je ook terug in dit filmpje.

Geniet van jouw Reis!

Much love,

signature_marcel

Opt In Image