Ben jij een Golddigger? | de Reis van de Held

Ben jij een Golddigger?

Het leven van een golddigger valt af en toe niet mee! Je wordt door je omgeving meestal niet begrepen en door je overtuigingen en ideeën wordt je gezien als een ‘vreemde vogel’. Als je jouw omgeving verteld wat je ‘missie’ is dan levert dat vaak vreemde blikken op. Collega Golddiggers zijn vaak lastig te spotten omdat zij met hetzelfde probleem zitten. Maar zodra je er één vindt die hetzelfde over het leven denkt als jij dan ontstaat er vaak een bijzondere band.

In  dit filmpje vertel ik je graag wat meer over mijn leven als Golddigger en mijn motieven daarvoor. En misschien kom je tot de ontdekking dat jij ook een Golddigger bent!  En als dat zo is dan weet je dat waarschijnlijk al een tijdje. Geloof me, er is niks mis mee om een Golddigger te zijn. Sterker nog, je kunt er trots op zijn!

Much love,
signature_marcel

Opt In Image