De Legendarische Ondernemer – uitnodiging voor het event | de Reis van de Held

De Legendarische Ondernemer – uitnodiging voor het event

Wat houdt jou tegen om jezelf te zijn?
August 22, 2016
5 tips om van 2018 een legendarisch jaar te maken!
January 3, 2018
Alle artikelen tonen

De Legendarische Ondernemer – uitnodiging voor het event

Diep in ons hart willen willen we allemaal geloven dat we een speciaal talent bezitten. Dat we een verschil kunnen maken. Dat we andere kunnen raken op een bijzondere manier en dat we de wereld tot een betere plek kunnen maken.

Jouw leven gaat over het maken van een Reis waarin je de schatten ontdekt die jij werkelijk in jou hebt. Deze Reis is echter niet zonder gevaren en valkuilen maar de beloning is groot. De kans om een Legendarische Ondernemer te worden die succesvol is in de wereld. De kans om jouw unieke talent te ontdekken en jezelf te zijn! Een lang en gelukkig leven te creëren met jouw geliefden.

De Legendarische Ondernemer is een uniek event dat plaatsvindt op vrijdag 7 oktober in een schitterend kasteel aan de Maas. Gedurende een hele dag gaan 7 sprekers je alles vertellen over de ingrediënten die je nodig hebt om een Legendarische Ondernemer te worden.

Lucienne Ritzen en Suzanne Schmitz geven een workshop over hoe je authentiek en succesvol kunt ondernemen door dicht bij jezelf te zijn.

Marielle van der Burgt gaat je alles vertellen over hoe jij je ondernemersenergie hoog kunt houden.

Trudy Bons gaat het lichamelijke aspect van de ondernemer belichten en komt met handige tips zodat je meer energie en meer balans kunt ervaren door eenvoudige en kleine aanpassingen te doen in je dagelijkse leven.

Marc de Groot is een expert op het gebied van internetmarketing en gaat je vertellen hoe je meer kunt verdienen en minder uit kunt geven met online marketing.

Saskia van Velden is een financieel coach en gaat je uitleggen wat geld te maken heeft met je bewustzijn en welke rol emoties daarin spelen. Daarnaast krijg je van haar inzichten en tools om jouw leven een financieel succes te maken.

En ik neem je mee op Reis langs de kracht van verhalen. Want wat is nou precies een Legendarische Ondernemer en hoe word je het? Ik deel mijn ervaringen en inzichten die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Ook gaan we een aantal belemmeringen bekijken die je tijdens je Reis tegen komt en ik geef je tips hoe je hier mee om kunt gaan.

De hele dag word je in de watten gelegd en ontmoet je Reisgenoten die net zoals jij op zoek zijn naar het goud in zichzelf. Jij bent de hele dag onze gast en we gaan er voor zorgen dat je niks te kort komt. De entree bedraagt slechts € 100,- en dat is inclusief koffie, thee, water en een uitgebreide lunch. Na afloop van het event is er de gelegenheid om gezellig na te praten op de borrel en ontvang je van ons een goodiebag met diverse geschenken.

Nu is je kans om de richting van je leven te veranderen en een pad in te slaan om iets betekenisvol te doen en zo voldoening te krijgen. De Legendarische Ondernemer is een eerste stap om erachter te komen wat er veranderd moet worden en wat je anders wilt doen. Mis deze kans niet en koop vandaag nog je kaartje op deze website .

Mocht je vragen hebben over het event dan beantwoord ik deze graag voor je.

Much love,

signature_marcel

the-only-impossible-journey-is-the-one-you-never-begin