5 tips om van 2018 een legendarisch jaar te maken! | de Reis van de Held

5 tips om van 2018 een legendarisch jaar te maken!

De Legendarische Ondernemer – uitnodiging voor het event
September 8, 2016
Alle artikelen tonen

5 tips om van 2018 een legendarisch jaar te maken!

Hoi,

Wat zijn jouw grote plannen voor 2018? Wat ga jij dit jaar doen om er een legendarisch jaar van te maken? Ik weet niet hoe jij het ervaart maar ik krijg het gevoel dat de tijd steeds sneller voorbij gaat. Niet dat ik mezelf oud voel – in tegendeel zelfs – maar in 2017 heb ik van een aantal mensen afscheid moeten nemen. Ze waren allemaal rond 47-48 jaar oud en dat heeft me toch behoorlijk aan het denken gezet.

Stel je eens voor dat je te horen krijgt dat je nog maar 2 jaar te leven hebt. Wat ga je dan doen? Ga je hetzelfde doen als je in 2017 hebt gedaan of is er nog iets anders dat je graag wilt doen of zien of meemaken?

Weet je, ik ben heel dankbaar hoe mijn leven tot nu toe is verlopen. Ik ervaar nergens een tekort en voor mijn gevoel heb ik alles dat ik nodig heb. Een aantal jaren geleden ben ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling terecht gekomen en ben ik veel dingen anders gaan zien. Materiële zaken zijn minder belangrijk voor me geworden, net zoals het hebben van een veilig en comfortabel leven. Als verzekering- en financieel adviseur was het vele jaren mijn taak om risico’s in kaart te brengen en een passende oplossing te vinden voor het geval ‘het fout mocht gaan’. Voorbereiden op een mogelijk doemscenario.

Ik ben er inmiddels achter gekomen dat het leven niet bedoelt is om je voor te bereiden. Diep van binnen geloof ik dat we allemaal op zoek zijn naar onze weg terug naar De Bron en we geven daar allemaal onze eigen betekenis aan. Geluk is immers voor iedereen wat anders. Mijn ontdekkingsreis naar geluk heeft mij op het pad gebracht dat ik in 2018 ga bewandelen. Ik heb afscheid genomen van al mijn zekerheden, ik heb mijn bedrijf en huis verkocht en heb besloten om samen met mijn vrouw op Reis te gaan. Ik ben nieuwsgierig wat er met je gebeurt als je alles loslaat en niks meer ‘moet’. En ik ga jou meenemen op die Reis…(als je dat tenminste wilt)

Maar voordat we vertrekken wil ik nog graag wat ‘wijsheden en inzichten’ met je delen die ervoor gezorgd hebben dat ik deze keuze heb gemaakt. Het bekijken van onderstaande filmpje is dan ook voor eigen risico 😉

Ik wens jou een episch en legendarisch 2018 toe!

much love,
Marcel