Maybe it’s time for change… | de Reis van de Held

Maybe it’s time for change…

De kracht en schoonheid van afscheid nemen
January 25, 2018
Alle artikelen tonen

Maybe it’s time for change…

Het is nog maar een jaar lang geleden dat ik de beslissing nam om mijn leven drastisch te veranderen. Een keuze waarvan ik nou pas de gevolgen begin te ervaren.

Tijdens kerstmis 2016 besloot ik om mijn comfortabele –  en met financiële zekerheid gevulde – leven op te geven en op zoek te gaan naar de ingrediënten voor een legendarisch leven. Zoals je inmiddels weet heb ik besloten om samen met mijn vrouw Nederland te verlaten en op Reis te gaan voor een onbepaalde tijd. De Reis van de Held heeft inmiddels een nieuwe betekenis gekregen en op 21 februari laten we alles achter en breekt er een nieuw hoofdstuk aan in ons leven.

Op dit moment is mijn leven gevuld met het loslaten van alle zekerheden en het omarmen van onzekerheden. Voor iemand die altijd de controle over alles wilt hebben is dat nog een aardige uitdaging maar ik begin te geloven dat dat misschien wel de sleutel is: je overgeven aan iets dat groter is dan jezelf en je mee te laten voeren naar het onbekende.

Ik geloof dat je de verhalenverteller bent van je eigen leven en dat je jouw eigen legende kunt creëren. Het is aan jou om erachter te komen wat dat legendarische heldenverhaal is.

Wie wil jij zijn in dit leven?
Wat wil jij doen met jouw leven?
Wat maakt jouw leven nou echt de moeite waard?
Wat maakt jouw leven legendarisch?

Deze vragen vormen voor mij de ingrediënten van een avontuurlijke ontdekkingsreis, een ‘heldenreis’ die niet zonder gevaren is maar die een waardevolle bijdrage zal leveren aan mijn persoonlijke, spirituele en emotionele groei!

En bij een nieuwe Reis hoort ook een nieuwe website . Omdat je al ingeschreven bent op deze website ontvang je automatisch mijn nieuwe verhalen in je mailbox. Verhalen waarmee ik hopelijk een bijdrage kan leveren aan jouw legendarische heldenverhaal!

Ik hoop dat jouw Reis gevuld is met veel magische momenten en inspirerende mensen om ze mee te delen!

Much love,

Maybe I’m a dreamer
Maybe I’m misunderstood
Maybe you’re not seeing the side of me you should
Maybe I’m crazy
Maybe I’m the only one
Maybe I’m just out of touch
Maybe I’ve just had enough

Maybe it’s time to change
And leave it all behind
I’ve never been one to walk alone
I’ve always been scared to try
So why does it feel so wrong
To reach for something more
To wanna live a better life
What am I waiting for?
‘Cause nothing stays the same
Maybe it’s time to change